De leukste autogadgets

Je wilt als je een auto hebt, deze wel van een persoonlijk cachet voorzien, door het vervoermiddel aan jouw stijl aan te passen, of in populaire spraak wat op te leuken. Je kan dit natuurlijk zo ver doorvoeren als je zelf wilt, als je van een cosmetische upgrade houdt of je gooit het over een andere boeg en je richt je op functionele, zeg praktische toevoegingen die het autorijden vergemakkelijken.
We verstaan dus onder gadgets leuke of functionele toevoegingen aan je auto, niet over het noodzakelijkerwijs krachtiger of sneller maken van je auto. Wat zijn dan mooie gadgets die wat toevoegen aan je auto? Vroeger betekende gadgets dat je wat aan je spiegel had hangen of op de hoedenplank een knuffeldier, het liefst zoals je hem thuis in het echt hebt. Helemaal gaaf was het als zijn hoofd de hele tijd heen en weer bewoog. Ook waren er hele praktische dingen bijvoorbeeld stoelhoezen om je stoelen te beschermen, prullenbakjes of flessenhouders. Ook waren er zonneschermen achter of anti-zon stickerstrips hoog tegen de voorruit om je te beschermen tegen de laagstaande zon. De meest vermakelijke uitvinding waren wel de wimpers op de koplampen.
Tegenwoordig heb je gadgets in alle soorten en maten, van gebruiksvoorwerpen tot wel hele praktische uitvindingen: van het bezighouden van de kinderen achterin met behulp van een monitor of de tablethouder achter de voorstoel. Wat dacht je van een laptopdesk?
Op het internet is genoeg te zien, hoe je je auto sfeervol kan versieren, zowel aan de binnen- als de buitenkant. Op dit gebied natuurlijk ieder zijn eigen smaak.